Hynstewille in topvorm

4 nov. was Rijvereniging de Hynstewille goed vertegenwoordigd op de dressuurwedstrijd bij manege RCA in Appelscha.
Er werd gereden in de klasses BB t/m M2 en in bijna alle klasses verschenen leden van de Hynstewille aan start, waarbij mooie resultaten geboekt werden.

Klasse BB

In de klasse BB dressuur was er een eerste prijs voor Tineke van Doesburg met Ghadir H met 207,5 punten, gevolgd door Sanne van Doesburg met Ghadir H op de tweede plaats met 196 punten en als derde eindigde Johan Elsenaar met Thordon met 195,5 punten. In de tweede proef ging Johan Elsenaar ook nog met een mooie eerste prijs naar huis met 194,5 punten.

Klasse B

In de klasse B werd Heleen Pruntel met Tjitte V. van de Miedwei eerste en tweede met 191,5 en 183,5 punten gevolgd door Willemijn Chardon met Ediva P met 182 en 180,5 punten. In deze klasse kwamen ook Laura Katoele met Dover en Nienke Elsenaar met Thordon aan start en beide reden met een proef 180 punten.

Klasse L2

In de klasse L2 kwam Tineke van Doesburg aan start met Traleeā€™s Melody waar ze met beide proeven een eerste prijs in de wacht sleepte.

Ook buiten de RCA goed gereden

Herma Daling startte met Billy Jean op het dressuur concours in Assen waar zij 210,5 en 211,5 punten haalde, een hele mooie score waarmee ze helaas net buiten de prijzen viel. Manon Tjassing is met haar pony Hopstein Mara aan start verschenen op de springwedstrijd in Roden waar ze twee keer een foutloze ronde reed in de klasse B en ook zij kon naar huis met een eerste prijs.


Voor de leden van de Hynstewille een weekend met mooie resultaten!