Activiteiten

Clublessen

Iedere week wordt er op dinsdag- en woensdagavond lesgegeven. De ene week zijn de dressuurlessen en de andere week springlessen. Reina Banis-Hop verzorgt de dressuurlessen, terwijl Anica van Huis-Kortekaas verantwoordelijk is voor de springlessen. Iedereen is welkom in onze lessen. We proberen de niveaus altijd zo goed mogelijk in te delen in alle lessen en je rijdt nooit met meer dan vijf combinaties in een les.

Kampweekend

Ieder jaar gaan we met z’n allen op kamp. Na enkele jaren naar Schoorl te zijn geweest, zijn we in 2016 en 2018 naar de Veluwe afgereisd, richting Kootwijkerbroek. Een heerlijk weekend met mooie ritten, veel gezelligheid en lekker eten!


Gastinstructie

Naast de wekelijkse clublessen vragen we ook altijd een andere instructeur om een serie gastlessen te geven voor zowel springen als dressuur. Dit laatste houdt in dat er naast de verenigingslessen extra lessen worden gegeven door bekende instructeurs cq ruiters. Zo hebben o.a. de olympische dressuuramazones Adelinde Cornelissen, Kim Jacobi, Linda van der Hauw, Veronique Roerink en Yvonne Snieder deze lessen verzorgd.

Onderlinge wedstrijd

Ieder jaar, meestal eind september/begin oktober, staan onze clubkampioenschappen op de planning. Bij deze onderlinge wedstrijd start iedereen in zijn eigen klasse. Degene, bij zowel pony’s als paarden, met de hoogste score wordt clubkampioen dressuur. De beste combinatie bij het springen wordt clubkampioen springen. Ben je na het springen en de dressuur over beide onderdelen het beste? Dan kun je allround kampioen worden! Het is altijd een hele gezellige dag en wordt altijd afgesloten met een gezellige barbecue. Hier is ook de prijsuitreiking.


Nieuwjaarsborrel

Om het nieuwe jaar in te luiden organiseren we ook ieder jaar een nieuwjaarsborrel. Soms gecombineerd met bijvoorbeeld een leuke activiteit zoals nieuwjaarsspringen, crosstraining of een schriktraining. Een gezellige middag/avond en nog leerzaam ook!

Agenda

Er staan een aantal activiteiten in de planning voor 2022;

  • Donderdag 3 november Algemene Ledenvergadering (najaarsvergadering)
  • Dressuur wedstrijd te Zorgvlied op zaterdag 3 september
  • Crossclinic Els Driehuyzen; zaterdag 17 september
  • Onderlinge wedstrijd met een gezellig barbeque; zaterdag 24 september
  • Strandrit; zondag 30 oktober
  • Kamp 2023: 6 en 7 mei 2023

Activiteiten - Hynstewille