Een geslaagd jubileum

Afgelopen zaterdag vierden we het vijftig jarig bestaan van Hynstewille. Het startschot van dit jubileum werd gegeven met een spectaculaire demonstratie. Naast de toeschouwers en onze leden waren ook Lucky Luke & Jolly Jumper van de partij. Tijdens het Lucky Luke spektakel was het mooi om te zien waar het bij Hynstewille om draait: plezier met je paard. Dressuurinstructrice Reina Banis-Hop gaf aan enkele leden een dressuurclinic. Daarna was het de beurt aan vijf ponyleden in een dressuurcarousel. Enkele leden van Hynstewille rijden eventing. Daarom werd ook een presentatie met crosshindernissen gegeven. Spring- en eventing instructrice Anica Kortekaas gaf hierbij uitleg. Ook werd er een moeder-dochter viertal gereden. Een bijzonder detail hierbij is dat alle vier de paarden zelf gefokt zijn. Dressuuramazone Laura Zwart sloot de demonstratie af met haar Lichte Tour-paard en reed een prachtige kür op muziek.

Tijdens de receptie ’s avonds werden onder het genot van een hapje en een drankje oude herinneringen opgehaald en waren oude foto’s en filmpjes te zien. Ook zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Hilde Dokter (www.HildeDokter.nl) maakte foto’s tijdens de demonstratie. Alle foto’s zijn te bekijken via deze link.
Jubileum Hynstewille 132-2Jubileum Hynstewille 104Jubileum Hynstewille 098Jubileum Hynstewille 062Jubileum Hynstewille 061Jubileum Hynstewille 003